Tuesday 26 June 2018

Hoe kan ik geen geluidsprobleem op de Acer Aspire laptop oplossen?

Soms komen laptopgebruikers van Acer een probleem tegen wanneer ze geen geluid op hun laptop kunnen vinden dat een chaos veroorzaakt. Als u een van die gebruikers bent en in dezelfde situatie lijdt, hoeft u zich geen zorgen te maken, maar volgt u deze gegeven stappen en hoeft u geen contact op te nemen met het Acer-ondersteuningsteam.

Lees dit blog en je zult een complete oplossing vinden om dit probleem van je Acer Aspire laptop op te lossen.

Te volgen stappen:
Schakel uw laptop in en dubbelklik vervolgens op het geluidspictogram rechtsonder op uw scherm. Op deze manier kunt u audio-opties op uw scherm zien. U moet controleren of geen van de opties is ingesteld op "Mute". Als je merkt dat ze het vinkje verwijderen, wordt het geluid op deze manier geretourneerd.

Tweede stap:
U moet de koptelefoon loskoppelen die u op de "Line-out" -poort op uw pc hebt aangesloten. Als u een hoofdtelefoon of iets anders vindt dat op de lijn is aangesloten, betekent dit dat er geen audio wordt geproduceerd door de ingebouwde luidsprekers van uw laptop.

Derde stap:
U moet de adapter van uw computer op een voedingsbron aansluiten. In het geval dat u de batterij bijna leeg vindt, begint uw computer met het produceren van audio als een methode om de levensduur van uw batterij te verlengen

Vierde stap:
Het is vereist om de nieuwste stuurprogramma's voor uw Acer Aspire laptop te downloaden als u vindt dat de geluidsdrivers verouderd zijn, reden waarom u het geluid niet kunt horen. Ga eerst naar de officiƫle website van Acer, kies vervolgens uw land en klik vervolgens op "Service en ondersteuning". Daar moet u op "Stuurprogramma's downloaden" aan de linkerkant van uw scherm klikken en een type van uw computer kiezen. Nadat u een modelnummer van uw laptop hebt geselecteerd, kunt u de compatibele stuurprogramma's voor uw apparaat vinden. U moet op een bepaald stuurprogramma klikken en het naar uw pc downloaden. Zodra het is gedownload, dubbelklikt u op het bestand en volgt u de instructies op het scherm om de bijgewerkte stuurprogramma's te installeren. Zodra u klaar bent, start u uw computer opnieuw op en nu kunt u het geluid correct afspelen op uw laptop.

In het geval dat je hulp nodig hebt, bel dan op Acer support contact nederland + 31-858880643, experts zijn bereid om u te helpen met deze bezorgdheid.

No comments:

Post a Comment