Monday 14 May 2018

WAT ZIJN DE STAPPEN OM DE SCHERMGROOTTE VAN EEN ACER-PC TE VERANDEREN?

Acer is een van de meest gepromote merken en het bedrijf heeft een aantal randapparatuur op de markt gebracht. De producten van dit merk worden over de hele wereld gebruikt en Acer-pc's worden zowel op kantoor als in persoonlijke doeleinden met succes gebruikt. Vandaag zijn we hier met een kleine tutorial waarin u een beschrijving kunt vinden van de stappen die u zullen helpen bij het instellen van de schermgrootte van uw Acer-computer. Het is een zeer kleine beschrijving en duurt enkele momenten, dus het volgen van deze stappen zal u helpen bij het voltooien van dit proces. In het geval u dit niet kunt doen, hoeft u zich geen zorgen te maken, u kunt contact opnemen met het Acer-ondersteuningsteam. U kunt op elk moment van de dag contact leggen met een expert, experts zijn 24/7 beschikbaar, dus neem op elk gewenst moment contact met hen op.

Eerst moet je je PC INSCHAKELEN en vervolgens moet je een klein menu openen door met de rechtermuisknop op het scherm van je pc te klikken en daar "Eigenschappen" te bezoeken en zo krijg je "Beeldscherm Eigenschappen" venster en dat zal komen tot je scherm.

Vervolgens moet je op het tabblad "Instellingen" klikken dat zichtbaar is in het gedeelte "Eigenschappen voor Beeldschermen".

Nu kunt u de meter onder "Schermresolutie" instellen en de meter naar links verplaatsen, nu wordt uw scherm kleiner. Als je de meter rechts instelt, wordt je scherm groter. U moet op "Toepassen" drukken om de instellingen op te slaan als u klaar bent met het aanpassen van de schermresolutie

Door de volgende stappen te volgen, kunt u de schermresolutie op uw Acer-computer instellen en als u problemen ondervindt bij het voltooien van dit proces, is het beter om Acer-ondersteuningsteamexperts aan te sluiten. Neem direct contact op met Acer nummer + 31-858880643 voor hulp.

originele bron

No comments:

Post a Comment